Växthus

Växthus från Dancover gör det roligt och enkelt att odla grönsaker

Växthus är mer populära än någonsin, och det råder ingen tvekan om att en del av intresset för växthus beror på vårt växande intresse för hälsa, ekologi och naturligt liv. Det faktumet att du kan odla grönsaker och mer är tilltalande för de flesta. Glädjen med trädgårdsskötsel tar mycket av människors tid eftersom det är en underbar känsla att komma in i ett växthus för att vårda dina växter. Med ett kvalitetsväxthus kan du odla nästan vad som helst, även de sakerna som inte skulle trivas utanför växthuset. Vi erbjuder ett brett utbud av växthus som alla ger perfekta tillväxtförhållanden för allt från tomater, gurkor och chili till vackra blommor och mer.

Växthus i många storlekar för balkongen, terrassen och trädgården

Växthus skapar en magisk plats där du kan odla allt du vill. Vi erbjuder växthus för alla ändamål och för alla människor – inklusive de som kanske inte har en trädgård eller bara har en liten trädgård där det inte finns plats för ett stort växthus. Våra lean-to växthus kräver bara några få m2 och de kan placeras på en balkong eller en takterrass och ge dig massor av vackra blommor och mer. Vi har också ett stort urval av klassiska växthus i många storlekar, så du kan hitta det exakta växthuset som passar din trädgård. Välj mellan växthus med glas eller den ljusa och starka polykarbonaten – i klart eller transparant. Oavsett material och storlek har våra många olika växthus alla de bästa tillväxtförhållandena. Detta gäller också för våra överkomliga tunnelväxthus som är lätta att montera, är väldigt praktiska, men också erbjuder utmärkta tillväxtförhållanden så att du kan njuta av ett överflöd av olika växter under sommaren.

Kommersiella växthus för de yrkesverksamma odlarna

Med marknadens största urval av högkvalitativa växthus har vi också ett utmärkt utbud av professionella växthus för yrkesverksamma odlare som behöver stora växthus med gott om plats för de grödor de odlar. Våra omfattande kommersiella växthus för professionella odlare och mer kan också utökas genom att beställa rätta tillbehör. Detta betyder att du kan bygga exakt den storleken på växthus som du behöver. Du kan också tillhandahålla rätt antal ventilationsfönster för att skapa optimala tillväxtförhållanden inom ditt professionella växthus. Om du vill ha ett extra starkt växthus som kan motstå både mycket snö och kraftig vind erbjuder vi också olika växthus med extra hög snöbelastning.