Lean-to växthus

Lean-to växthus kommer att ha samma kvaliteter som våra stora växthus

Lean-to växthus är vanliga växthus där du kan odla alla slags vackra blommor, grönsaker och örter. De små, eleganta och kompakta lean-to växthusen är perfekta för alla som kanske inte har plats för ett stort växthus eller bara vill ha ett litet växthus på uteplatsen. Lean-to växthus är ett uppenbart val för alla som vill njuta av blommor och mycket mer på balkongen, uteplatsen eller kanske på en takterrass någonstans mitt i staden. Ett lean-to växthus har samma egenskaper som ett större växthus så att du kan njuta av vackra blommor, örter och grönsaker enligt dina önskemål. Med ett lean-to växthus kan du börja från början av våren och njuta av blommor hela sommaren och fram till hösten. Allt du behöver göra är att hitta en tom vägg utomhus som du kan placera lean-to växthuset mot.

Lean-to växthus i olika material och storlekar

De kompakta lean-to växthusen kanske inte är extensiva, men du kan fortfarande få mycket ut av de underhållsfria lean-to växthusen i hållbara, lätta material. Du kan bland annat välja ett lean-to växthus med polykarbonatfönster som både är lätta och robusta. Du har också möjligheten att välja ett lean-to växthus med klassiska fönster i härdat glas. En av de många fördelarna med att ha ett lean-to växthus är att du kan placera det nästan var du vill eftersom det inte tar upp mycket plats. Allt du behöver göra är att hitta ett par m2 framför en trädgårdsvägg eller liknande och sedan börja montera växthuset. Var uppmärksam på var solen är under dagen gällande var du vill placera ditt lean-to växthus. Som med alla andra växthus måste växterna i ditt lean-to växthus ha gott om sol, men kom ihåg att reglera temperaturen genom att öppna ventilationsfönstret/ventilationsfönstren i växthuset. Annars kan det bli för varmt och fuktigt inuti.

Lean-to växthus med perfekta tillväxtförhållanden

Ett lean-to växthus är kanske inte så stort, men missförstå inte – du kan odla massor av bra saker hela sommaren i ett härligt lean-to växthus. Välj dock inte växter som tar för mycket utrymme. Om växterna blir för stora kan de kväva de andra växterna. Å andra sidan kan du ha många mindre växter i ditt lean-to växthus. Bortsett från blommor kan det vara en bra idé att ha olika örter och andra ätliga växter i växthuset. Placera ditt lean-to växthus nära uteplatsen, ditt utekök eller grill. Då kan du enkelt ta några örter att använda i maten. Har du frågor om våra olika lean-to växthus eller några av de många andra växthusen som vi erbjuder, vänligen kontakta våra experter via telefon, e-post eller använd vår chatt.