Polykarbonat växthus

Polykarbonatväxthus är både starka och hållbara

Många av våra kunder föredrar de moderna växthusen med polykarbonatfönster och en underhållsfri lätt aluminiumställning. I princip är det ingen skillnad mellan ett polykarbonatväxthus och ett klassiskt växthus, med undantag för de lätta och robusta polykarbonatplattorna som är mer eller mindre oförstörbara. Polykarbonatväxthus ger också fantastiska tillväxtförhållanden eftersom polykarbonat naturligtvis har ett högt ljusinsläpp och låter solstrålarna komma in och utföra de små miraklen som hjälper till att producera gurkor, tomater, chili, druvor och blommor i alla regnbågens färger. Polykarbonatväxthus är då helt lika de klassiska växthusen som de flesta trädgårdsägare förknippar med ett "riktigt" växthus. Om du väljer härdat glas till ditt växthus kommer det också att hålla länge, men polykarbonat kan utan tvekan stå ut med både kastade bollar och hagel.

Ett polykarbonatväxthus kommer också att se bra ut i trädgården

Vi erbjuder ett brett utbud av vackra polykarbonatväxthus i olika storlekar och designer. Vi har traditionella växthus, lean-to växthus och tunnelväxthus som är förstärkta och klarar av mycket snö. Observera att du kan beställa tillägg till många av våra växthus så att du kan skapa ett växthus i exakt den storleken du vill ha. Vi erbjuder polykarbonatväxthus i olika färger, inklusive silverfärgad aluminium och klassisk antracit. Det traditionella polykarbonatväxthuset med aluminiumställning är elegant och ser fantastiskt ut med gröna växter under sommaren och långt in på hösten. Om du väljer ett polykarbonatväxthus med antracitställning får du också ett vackert växthus som ser vackert ut med gröna växter inuti, eleganta möbler och är i nära samspel med resten av trädgården. Oavsett färg och material, med ett vackert växthus kommer du att njuta ännu mer av din trädgård. Med ett polykarbonatväxthus kan du komma igång tidigt på våren och njuta av det långt in på hösten.

Polykarbonatväxthus med utrymme för mycket mer än växter

Polykarbonatväxthus kan användas för mycket mer än att odla olika typer av växter. Det skapar några unika tillväxtförhållanden som du vanligtvis inte kan uppnå utomhus i trädgården eftersom vissa växter behöver mer skydd och värme än trädgården kan erbjuda. Nu när du har spenderat pengar på att ha en extra plats för dina växter bör du inte glömma att de flesta växthus av polykarbonat också kan användas som en plats där du kan njuta av livet i fred i vackra omgivningar. Var noga med att inte välja ett växthus som är för litet. Se till att ha tillräckligt med utrymme för några möbler där inne. Med ett polykarbonatväxthus kan du njuta av trädgården nästan hela året, oavsett väder. Du kan se fram emot att gå in i ditt växthus för att njuta av dina växter och den unika atmosfären ett växthus kommer att ge. Detta gäller naturligtvis för både våra eleganta växthus med glas och polykarbonat.

Polykarbonatväxthus är kraftiga och förser en med fantastiska tillväxtförhållanden

Polykarbonatväxthus, såsom de flesta andra växthus, består av många delar. Med lite tålamod är de dock lätta att montera, och det krävs inte specialverktyg eller hantverkare för att montera det. Ditt polykarbonatväxthus har flera väsentliga funktioner såsom enkel åtkomst och ventilation, och det gör våra olika polykarbonatväxthus mycket populära. Kom ihåg att vi ofta har bra erbjudanden och erbjuder bästa prisgaranti så att du kan göra en bra affär varje gång!