Orangerier

Orangerier kombinerar lyx och trädgårdsglädje

Våra vackra och eleganta orangerier skapar ett unikt utrymme för många saker – för avkoppling, kontemplation och, naturligtvis, för att odla blommor och många andra växter. När du väljer att placera ett vackert orangeri någonstans i trädgården kommer du att ha en fantastisk plats där du kan vara väl skyddad mot elementen. Det är också en underbar känsla att vara inne i orangeriet när temperaturen utanför kanske inte inbjuder dig att stanna ute i trädgården. Ett förträffligt orangeri ser imponerande och inbjudande ut, och det kommer att lägga till enormt mycket till trädgårdens allmänna atmosfär. Fyll det med frodiga gröna växter och blommor, så ser det ännu mer inbjudande ut. Glöm inte att få plats med en stol eller två så att du kan sitta och titta på och njuta av din trädgård inuti orangeriet.

Moderna orangerier kommer med en lång historia

Vi erbjuder en serie robusta orangerier gjorda av lätta material. De är en slags modern tolkning av de klassiska orangerierna som vi känner igen från slott och herrgårdar i gamla tider. Våra eleganta och prisvärda orangerier är underhållsfria och enkla att montera. Namnet "orangeri" kommer från det faktumet att man ursprungligen byggde orangerier för att odla nya frukter som citroner och apelsiner. Det är det sistnämnda ordet på engelska – ”orange” – som har lånat sitt namn till de eleganta växthusen som vi kallar orangerier. Orangerier var ursprungligen gjorda av träd och glas, vilket naturligtvis krävde mycket underhåll. Med en av våra moderna orangerier får du en underhållsfri konstruktion gjord av hållbara, prisvärda och lätta material. Du behöver inte ens specialverktyg eller tidigare erfarenhet för att montera det själv om ni är två eller fler för att göra jobbet.

Orangerier i starka, hållbara och underhållsfria material

Dancover erbjuder ett brett utbud av vackra orangerier i olika storlekar och material. Oavsett var du bestämmer dig för att placera dem kommer de ljusa och eleganta strukturerna att se fantastiska ut. De klassiska orangerierna kommer att fungera bra tillsammans med gamla och nya hus. Med ett modernt orangeri får du en lugn plats och extra utrymme fyllt med ljus och växter och med en unik 360° utsikt över trädgården och mer. Sätter du upp orangeriet nära din uteplats kombinerar du det bästa av båda världarna. Orangeriet gör det möjligt för dig att njuta av trädgården även i dåligt väder och under större delen av året. Har du frågor om våra orangerier – eller några av våra många andra växthus? Vänligen kontakta våra experter via telefon, e-post eller använd vår chatt.