Tunnelväxthus

Tunnelväxthus som ett prisvärt och spännande alternativ

Tunnelväxthus är ofta mycket billigare än traditionella växthus av aluminium och polykarbonat eller glas. Underskatta dock inte dessa lättviktiga växthus eftersom de erbjuder samma utmärkta tillväxtförhållanden som andra växthus av hög kvalitet. När du väljer ett tunnelväxthus över andra typer av växthus får du stort värde för pengarna. För ett relativt litet belopp kan du börja odla alla blommor och grönsaker som du vill. Vi erbjuder flera olika typer av tunnelväxthus som alla har det gemensamt att de skapar fantastiska tillväxtförhållanden för de flesta växter. Välj mellan tunnelväxthus i många storlekar, med grönt eller transparent överdrag och med olika typer av ställningar.

Tunnelväxthus är flexibla samt enkla att montera

Tunnelväxthus finns i olika designer med en galvaniserad eller varmförzinkad stålställning och en robust växthusfilm som överdrag. Du kan få antingen färdiga överdrag som du helt enkelt monterar på ställningen eller ett överdrag som du måste klippa ut innan du monterar. Överdraget eller växthusfilmen är UV-beständig så att den kan tåla solstrålarna utan att förstöra det höga ljusinsläppet som för vissa av överdragen är så högt som en imponerande 95 %. Föredrar du ett av våra trendiga och ekonomiskt attraktiva tunnelväxthus så att du kan börja odla alla slags grönsaker och blommor på nolltid? Liksom alla andra växthus kommer ditt nya tunnelväxthus att förlänga trädgårdssäsongen så att du kan komma igång tidigare på våren och njuta av växthuset inpå hösten.

Tunnelväxthus förser en imponerande skörd för ett prisvärt belopp

Tunnelväxthus är vanliga växthus utvecklade för att skapa imponerande tillväxtförhållanden för alla grönsaker, frukter och blommor du vill se växa i trädgården. Du kan välja att odla ekologiskt om det betyder något för dig, men oavsett vad finns det något nästan magiskt i att odla mat på egen hand. Med ett tunnelväxthus från Dancover kan du se fram emot massor av trevlig och hälsosam frukt och grönsaker från din trädgård. Har du frågor om våra olika tunnelväxthus eller några av de många andra växthusen som vi erbjuder? Vänligen kontakta en av våra experter per telefon, e-post eller använd vår chatt.