Växthus i glas

Glasväxthus är vackra, klassiska och skapar en fantastisk atmosfär

Många känner kanske att ett växthus med glas är den äkta varan. Lyckligtvis nog är det fritt fram att bestämma själv, men en sak är säker – vi erbjuder ett brett utbud av vackra och klassiska glasväxthus i olika storlekar. Vi erbjuder små växthus att sätta på balkongen eller uteplatsen hela vägen upp till stora växthus för precis rätt plats i trädgården. Vi erbjuder ett lean-to växthus med glas, en serie klassiska växthus med en aluminiumställning i silver, svart eller antracit samt olika lyxiga växthus som är perfekta som paviljonger eller orangerier. När du kombinerar växter och möbler i ett glasväxthus kan det inte bli bättre! Det är helt enkelt en underbar känsla att sitta inne i ett vackert glasväxthus omgiven av underbart frodiga, gröna växter och luta sig tillbaka för att njuta av lite lugn eller lite gott sällskap.

Glasväxthus är en vacker syn i varje trädgård

Ett elegant glasväxthus kommer snabbt att fånga ens blick när man går in i en trädgård. Glasväxthus av en viss storlek blir snart en naturlig mötesplats oavsett väder. Både våra stora och små glasväxthus ser inbjudande ut med många grönskande växter inuti. Du kan välja ett växthus i glas med en silverfärgad ställning, svart eller antracit. Oavsett vad du föredrar kommer våra eleganta glasväxthus att interagera med trädgårdens färger från vårens tidiga sol till höstens gyllene glöd. Du kan använda ditt glasväxthus som ett vanligt växthus, men också som en plats med utrymme för människor. Föreställ dig att du sitter i den vackra strukturen medan regnet trummar på glastaket – eller medan solen går ner.

Glasväxthus som traditionella växthus

Glasväxthus har ett stort ljusinflöde, och de är gjorda för att odla mer eller mindre alla slags växter bakom det klara, härdade glaset. Hela idén med ett växthus är att du kan odla ett brett utbud av blommor och grönsaker som kanske inte trivs ute i trädgården eftersom de behöver värmen i ett växthus för att växa mycket bättre. På detta sätt får du en mycket bättre skörd i ett växthus. Väljer du att använda lite av utrymmet inuti växthuset för några bekväma möbler kan du fortfarande odla blommor, bara i mindre skala. När du letar efter rätt plats för ditt nya glasväxthus finns det några saker du måste tänka på. Köp inte ditt glasväxthus för litet eftersom du i regel alltid kan behöva lite mer utrymme när du börjar fylla saker i det. Dessutom måste du spendera lite tid på att hitta den rätta platsen för växthuset när det gäller sol, skugga, höga träd och ditt hus.

Glasväxthus från den välkända danska växthustillverkaden Juliana

Bortsett från ett brett utbud av våra vackra glasväxthus erbjuder vi växthus från den berömda danska växthustillverkaren Juliana. I regel bör du kunna montera ditt växthus själv, men det är ingen skam att be om hjälp med den här uppgiften. Det krävs lite tålamod och praktisk skicklighet, men du behöver inte specialverktyg eller hantverkare. Kombinationen av design, utseende och funktionalitet gör dessa klassiska glasväxthusen extremt populära.