Kommersiella växthus

Kommersiella växthustunnlar för yrkesverksamma odlare och jordbrukare

Vi erbjuder högkvalitativa växthustunnlar riktade till yrkesverksamma jordbrukare med behov av stora växthustunnlar för att uppnå ett imponerande resultat och massor av produkter. De stora och rymliga kommersiella växthustunnlarna finns med polykarbonatöverdrag eller med ett robust växthusöverdrag som täckning i ett eller två lager. En växthustunnel är en prisvärd och effektiv lösning för att odla mer eller mindre alla slags produkter – från läckra ekologiska grönsaker till vackra blommor. De stora, robusta växthusen skapar de perfekta tillväxtförhållandena tack vare det höga ljusinsläppet, olika ventilationsöppningar och andra detaljer speciellt utvecklade för att göra dessa växthustunnlar till ett uppenbart val för jordbrukare och andra yrkesverksamma odlare. De stora dörrarna i våra kommersiella växthustunnlar ger enkel åtkomst och extra ventilation om det behövs. Välj mellan växthustunnlar med ett polykarbonatöverdrag eller täckning i unikt växthusöverdrag. Alla våra växthustunnlar har en stabil och robust ställning av galvaniserade rör. Alla våra olika kommersiella växthustunnlar ger utmärkta odlingsförhållanden. Du kan fästa våra olika växthustunnlar med markankare så att du inte behöver bygga ett dyrt och tidskrävande fundament. Det sparar både tid och pengar!

Våra kommersiella växthustunnlar kan förlängas nästan oändligt

Våra kommersiella växthustunnlar är tillverkade för yrkesverksamma inom olika branscher som behöver omfattande produktionsanläggningar för att odla olika typer av växter till sina kunder. Vi erbjuder olika typer av växthustunnlar skapade för kommersiellt bruk. Välj mellan två typer av växthustunnlar. Den klassiska växthustunneln med fönsterrutor av polykarbonat. Alternativt växthustunnlarna med ett starkt växthusöverdrag som täckning i ett eller två lager med en termoeffekt. Observera att du kan beställa en eller flera förlängningar till alla våra kommersiella växthustunnlar. På så sätt kan du få exakt den storleken på växthustunneln som du vill ha. Vi erbjuder förlängningar på 1,5, 2 och 2,1 m beroende på vilken växthustunnel du vill ha. Genom att utöka din växthustunnel får du ännu mer utrymme för alla växter du vill odla. Besök Dancovershop.com och börja med att välja den växthustunneln som du vill ha. Sedan lägger du till antalet förlängningar du vill ha. Det är viktigt att du beställer den kommersiella växthustunneln och förlängningarna samtidigt på grund av överdragets storlek och mer. De stora och rymliga växthustunnlarna har utvecklats och producerats av en av de ledande tillverkarna av professionella växthuslösningar i Europa.

Kommersiella växthustunnlar med ett innovativt 2-lagers överdrag med en isolerande termoeffekt

Vissa av våra kommersiella växthustunnlar har ett unikt överdrag på två lager av robust växthusöverdrag som skapar en unik isolerande termoeffekt. Dessa speciella växthustunnlar kommer med en elektrisk luftpump för att blåsa upp utrymmet mellan överdragslagren. Det isolerande lagret som skapas i området mellan de två överdragen kommer att isolera växthuset och hålla en mer konstant temperatur inuti. Det dubbla överdraget skyddar dessutom växterna mot för höga temperaturer under dagen och förhindrar för låga temperaturer under natten. Har du frågor om våra kommersiella växthustunnlar? Kontakta våra experter via telefon, e-post eller via chatt.